Nomade

Smykker i gammel vinduskarm

Basert på et utvalg dikt av Åse Marie Nesse

«Nomade tar publikum med på en reise inn i en atmosfære av sensualitet, dyptgripende følelser og rike nyanser. Projisert fotografi og jazz/lyrisk improvisasjon smelter sammen til et moderne uttrykk, med stor respekt for dikterens arbeide og integritet.»

Nomade ble vist på Tou Scene og Hå Gamle Prestegård som en del av Kapittel 02 (Stavanger International Festival of Literature and Freedom of Speech 2002), og senere på Café Sting og Sola Ruinkirke. Prosjektet ble støttet økonomisk av Rogaland Fylkeskommune og Stavanger Kommune.

Billedserien bestod av totalt 11 bilder som ble vist i stort format under den musikalske fremføringen. Ett bilde til hver sang. De fadet inn når musikken begynte, og fadet ut når den sluttet. God timing var viktig!

Fotograferingen foregikk på to forskjellige steder: Et gammelt, fasjonabelt hus i Kannik med nydelige, trette tapeter og gulv, vinduer og små rom fra en annen tid. Stavanger Museums arbeiderbolig i Gamle Stavanger med dens trange rom, lave tak og bratte trapp.Scroll to top